Beoordelingen van Pizzacompany Den Haag

Recente recensies

4.0
Jerryl Thakoer
4 december 2021

Had om 18.00u online besteld en aangegeven 20.00u laten bezorgen. Bezorger kwam om 20.20u Dat vond ik niet zo erg, maar in mijn pizza zat een lange haar dat was niet echt smakelijk! Dat vond ik wel erg. 2x eerder besteld toen was alles wel prima.

Jan
2 december 2021

Gewoon weer heerlijk top

Tul
30 november 2021

beetje half koud en het duurde anderhalf uur voor 1kleine pizza, ik ben veel beter van jullie gewend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ashwien
26 november 2021

Bestelling geplaatst om 17.45 uur en mijn eten is pas om 20.45 uur bezorgd, ruim 3 gewacht op mijn eten, als je ze beld krijg je te horen bezorger is onderweg al 5x gebeld en alle 5x gehoord dat de bezorger onderweg over 10 min is hij er zeker niet dusss, deze bedrijf denkt alleen aan geld, want als je zegt dat je geld terug wel dan krijg je gelijk te horen dat je niet krijgt de verbinding wordt verbroken en wordt je telefoon daarna niet opgenomen.

Ronald
21 november 2021

Dik half uur na aangegeven bezorgtijd pas geleverd gekregen, bezorging op de fiets…dus koude pizza!!!

Bert en Loes Steiger
21 november 2021

Pizza's waren nog gloeiend heet en voortreffelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

-
12 november 2021

Lekker! Omdat ik iets verder weg woon duurde het iets langer maar eten kwam lekker warm aan. Bedankt!

Hallo
10 november 2021

Had gezegd niet te lang in de oven luisteren neee nooit meer

Jan
10 november 2021

Gewoon weer helemaal perfect toppers

M.Osman
9 november 2021

Heerlijke Pizza's! AANRADER! Geweldige Pizzabodem, just how it should be. Snelle Bezorging [binnen 30 min] tot nu toe. Tevreden Klant!

MPM
7 november 2021

Het duurde even voordat het eten er was, maar smaakte verder prima. Helaas is weer het gratis blikje drinken vergeten die aangeboden wordt als je via de PC site bestelt.

Jan
5 november 2021

Super lekker en snel bezorgd top

Ali
2 november 2021

Perfect

Goudhartje
2 november 2021
Anoniem
26 oktober 2021
Jaj
24 oktober 2021

Super mooi op tijd en de pizza was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

PT
20 oktober 2021

Veel te lange levertjjd,

Emy
17 oktober 2021

Heb Pizza Peperoni Besteld maar pizza was gewoon te heet .(pittig ) . Had gebeld had 2 onbeleefd personeel aan de telefoon . Bestel elke week pizza daar al jaren nooit zo iets meegemaakt . Echt Balen is dit

Alexandre Botev
16 oktober 2021
Anoniem
16 oktober 2021
G
5 oktober 2021
Coen
4 oktober 2021

Eten top. Klantenservice doet z’n best maar praat zonder kennis van zaken en hangt zomaar de telefoon op, koerier doet zijn best maar denkt dat hij met mij in de speeltuin heeft gehangen wanneer hij met mij belt. Pizza zou na 1 uur komen maar heeft door drukte 2 u geduurd om bezorgd te worden. Het eten wordt 7 min voordat je uit huis gaat bezorgd? Volgens de klantenservice geen enkel probleem. De jonge neefjes weten zonden handen te fietsen, genoeg handen over om ontspannen te eten. Helaas deze oude kan dat niet. Conclusie: de jonge neefjes doen hun best maar hebben wat nieuwe neefjes nodig om de zaak soepel te doen runnen.

hans
3 oktober 2021

Levering duurde veel te lang, namelijk 2 uur. Daarnaast was de pizza kip niet te eten. smaakte niet naar kip, totaal geen smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bouchra
24 september 2021

Na 8 jaar weer een bestelling geplaatst en gewoon zoals vanouds! Na het zien van diverse reviews dacht ik oh nee! Maar het is echt gewoon zoals vanouds! Kwalitatieve pizza’s! Snelle levering! En waren nog heel warm!

Alexandre Botev
22 september 2021

De kipsparebs het broods en de aardappelen waren goed gebakken. We hebben heerlyk gegeten. We zullen zeker opnieuw bestellen. :-)

A. Hofland
20 september 2021

Besteld voor bezorging 17:15 uur. De bezorger. Kwam het om 16:05 al bezorgen. Dit was niet de bedoeling. We bestellen niet voor niets om 17:15 uur. Kwaliteit van het eten was super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud
14 september 2021

Echt super heerlijke pizza gegeten Keurig op tijd geleverd ondanks het slechte weer... helemaal top.....pizzacompany....

A. Hofland
4 september 2021

Heerlijk gegeten. Op en warm bezorgd. TOP

Alexandre
2 september 2021

de maaltijd werd sneller bezorgd dan verwacht, en het eten was heel lekker voorbereid.

Coen
28 augustus 2021

Pizza was goed gevuld, warm en op tijd.

Ben
28 augustus 2021

Netjes

Tully Coffi
27 augustus 2021

Soms is de pizza echt verbrand.

Adil
20 augustus 2021

Kals spare ribs waren op maar wel te bestellen (apart naar mijn mening).. kreeg als alternatief de kip spare ribs maar dat was gewoon een stuk kip filet op een bot en niet smaakvol. Pizza smaakte redelijk. Onvriendelijke jongenman aan de telefoon.

T.T
16 augustus 2021

Slechte bezorger die ik heb gezien. Had meer intresse in zijn telefoon, dan te zorgen dat het eten goed aangegeven werd. eigenlijk is dit gewoon een -3 ster bezorging geweest. Het eten was daarin tegen wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Velly
14 augustus 2021

2 uur lang wachten????? Was ook helemaal niet lekker

Eva
10 augustus 2021

Er komen wel eens slechte recenties voorbij maar hier herken ik mij helemaal niet in. Ze zijn snel, beleggen rijkelijk en de smaak is gewoon goed!

D. Simons
1 augustus 2021

Heerlijke pizza. Ik heb genoten. Het werd met een glimlach bezorgd en mijn avond is weer gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kl
26 juli 2021

Stop met bezorgen in plekken zoals zoetermeer gierige zwimpies

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fleur
24 juli 2021

Super lekkere pizza: freaky hound bbq chicken ananas pepperoni. Neem hem elke keer.

Samira
20 juli 2021

3uur en half wachten

Khalid
17 juli 2021

Toppers

Bilal
17 juli 2021

Het was heel heerlijk zo als altijd top mannen

Abdel
10 juli 2021

Ik heb duidelijk aangegeven dat de saus waar ik voor betaald heb, niet vergeten moest worden, omdat het vaker vergeten word. En ja, het word weer vergeten! Zonder saus is het eten niet smakelijk!

Marco
9 juli 2021

De pizza’s zijn altijd goed en deze keer waren ze sneller waardoor de pizza warmer waren.

Jurgita
5 juli 2021
Remco
2 juli 2021

Op tijd geleverd. Heel jammer dat de pizza zo donker gebakken en droog was.

Deborah
29 juni 2021

Heerlijk als altijd een supersnel De beste van allemaal!!!

Adil
27 juni 2021

De sparibs waren minder lekker dan normaal. Veel kleine stukjes bot hier en daar en iets te doorbakken. Bezorging was top en precies op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C
26 juni 2021
Aboudoulaye
24 juni 2021

Pizza was te lang gebakken waardoor het deeg hard en droog was. De rand was niet eetbaar, de bodem nog wel met de nodige moeite. Jammer want normaal is de pizza hier goed. De bezorging kwam eerder dan geschat en niks op aan te merken.

Els van der Heijden
22 juni 2021

de bezorger is blijven wachten omdat mijn huisadres verwarrend is en hij is met behulp van iemand die bij mij was iets meer te weten gekomen hoe het precies loopt

Akram
12 juni 2021

Ik heb mijn bestelling een halfuur eerder ontvangen. Volgende keer wil ik het graag precies op het aangegeven tijdstip ontvangen.

Corina Voskamp
8 juni 2021

Super lekker eten

M
5 juni 2021
Alexandre Botev
5 juni 2021

de kipspareribs waren lekker gegrild! Het is dus beter om direkt te bestellen op de eigen website van Original Pizza Company dan op thuisbezorgd.nl, omdat we dan een blikje cola gratis krijgen! Ik en mijn buurman bestellen al jaren daarom op de pagina van de Original Company Den Haag, en de maaltijd is even lekker! :-)

Philios
29 mei 2021

Jammer genoeg wings besteld nooit gekregen

cb
25 mei 2021
N buera
22 mei 2021

Ik had aangegeven pizza zonder ui. En tog kreeg ik hem helemaal met ui. Bestelling kwam ook nog 2uur later. Het pizza was gewoon niet te eten. Jammer!

Tamara
22 mei 2021
Kalyan
2 mei 2021

Fast and good service. We order every week for the last one year

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin de Haan
1 mei 2021

Pizza te hard gebakken - donker aan de bovenkant - kipstukjes ook te donker gebakken en veel te heet ...niet echt kekker .. ook broodje aangebrand

Barry
27 april 2021

Was niet te eten

Adil
27 april 2021

Eten was lekker alleen deze keer bij de spare ribs veel bot. En panini margherita was vrij smakeloos. Hadden om 9 uur aflevering gepland voor iftar kwamen ze om 21:40 aan.. jammer

Khalid
20 april 2021

Snel,warm en super lekker.

Adil
19 april 2021

Heerlijke spare kals spare ribs!! Vlees was zo mals dat het zo van je bot af viel!! Enige nadeel was dat de potato’s slap waren. Bezorging was ook perfect! Hadden 9 uur voor aflevering gezegd hij was er 21:03👌🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ra
12 april 2021

Sterkkk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
6 april 2021

Topppp

Serkn
3 april 2021

Pizza was koud plus geen saus erbij slecht en dat voor 11 euro !

Jamila daoudi
3 april 2021

Toppers 👌

Ouacima
30 maart 2021

Smaakvolle eten, gratis drankje erbij. Mijn buik rond gegeten alhamdoelilaah. Super snelle bezorging ook. Zeker voor herhaling vatbaar.

Harul
30 maart 2021

Wat een pizza's hier heeeerlijk?!

v.d. Heijden
24 maart 2021

het is weer heerlijk en iemand anders heb ook bij jullie bestels\d

Charlotte
23 maart 2021

Ik ben altijd zeer tevreden! Helaas was dit keer mijn lasagne aangebrand en zat er geen kaas bij..

Ziat
22 maart 2021

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corrie
15 maart 2021

Super vriendelijk!! Klantgericht en lekker gegeten. Bovendien was alles heet bij aankomst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saida
13 maart 2021

Was super lekker en warm ondanks de storm hagel en regen. Bedankt bezorger!

steef
13 maart 2021
v.d. Heijden
12 maart 2021

was goed op tijd en de pizza was prima

Oz
8 maart 2021

The best one

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jesse
7 maart 2021

Pizza double peperoni was prima. Pizza full of meat was niet ok. Het gehakt wat bovenop zat was oud en rook zuur. Had dat weg gelaten. Liever wat minder vlees dan bedorven vlees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rachied
4 maart 2021

Pizza was koud, en zo een blikje cola gratis bij krijgen als je via orginal compact site besteld. Maar ze zijn te gierig om die te geven. Dan denk ik waarom doe je die reclame als je het toch niet geeft, heel raar.....

Junior Perdomo rodriguez
20 februari 2021

Ik heb mijn bestelling nier ontvangen ik vind dit heel jammer

karin
14 februari 2021

goede producten!

Johnny P
14 februari 2021

Lekker eten. Goed warm en op tijd bezorgd. Had als drankje sinas besteld maar kreeg cola Verder alles prima

Sean
6 februari 2021

Pizza was taai en hard om te kauwen.

Faatje
4 februari 2021
Ibrahim
3 februari 2021

Spareribs besteld. Goede kwaliteit en lekker.

Ruud
30 januari 2021
Marjon
30 januari 2021

Bestel hier niet! De website klopt niet. Drie van de bestelde ijsjes waren niet leverbaar. De beloofde verrassing bij de kinderpizza zat er niet bij. En dan was alles ook nog slechte kwaliteit. De kipnuggets waren taai en zwart geblakerd alsof ze waren opgewarmd in de oven. De bodems van de pizza's waren zompig als of deze waren opgewarmd in de magnetron. Het enige positieve was het leuke bakje waarin de lasagna werd geleverd.

Rob
28 januari 2021

Al het eten wat ik tot op heden heb besteld is altijd goed, meer heb ik niet te vertellen. VrGr. Rob

Mehmet
16 januari 2021

Jammer dan jullie saus elke keer vergeten vind ik wel min punt maar eten was goed👍🏼

Kim
16 januari 2021

Pizza’s erg goed alleen jammer dat we 1,5 uur moesten wachten

insta @chacheboo
12 januari 2021

Heerlijke pizza, goedkoop en op tijd geleverd. Insta @chacheboo

Am
10 januari 2021

Pizza sunshine was erg lekker gemaakt !! En was warm bezorgd 👌🏼

Anoniem
5 januari 2021

Niet lekker

Marijke
2 januari 2020

Pizza was heerlijk en was er ook snel !

Fleur
1 januari 2020

Ik vermoed dat het wegens nieuwjaarsdag zo druk was, want onze pizza’s kwamen 1,5 uur na bestellen. Zonder het gratis drankje. Maar gelukkig waren de pizza’s erg lekker. Net als de keren dat ik ze bij een vriendin at. Echt een aanrader dus.

Jenna
27 december 2020

Het eten is niet normaal lekker. Het is zo lekker dat we vandaag een dag later gewoon weer bestellen.

Johan
27 december 2020

Super pizza's !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ChaCheBoo
17 december 2020

Lekker en een snelle levering

Walid
13 december 2020

Eten was op tijd en warm top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

moes
30 november 2020

Bezorger was er na een uur en drie kwartier. Patat was koud. saus zat overal gelekt. de spareribs waren overigens wel warm zoals het hoort

Mc
30 november 2020
On
21 november 2020
Roeland Scholte
21 november 2020

Laat bezorgt

Wesley Weijers
16 november 2020

Pizza was binnen 20 minuten bezorgd Ik heb lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
15 november 2020

1 uur en 3 kwartier gewacht voordat 1 simpele pizza bezorgd werd. Paar x gebeld werd elke x gezegd dat “het er zo aan kwam”. Hier bestel ik niet meer.

On
13 november 2020
Dvj
12 november 2020

Heerlijke pizza! Goed rijkelijk belegt

Arie Aartsen
10 november 2020
Ashwien
6 november 2020

Meer dan 2 uur op mijn eten gewacht. 3x gebelt 2 keer te horen gekregen dat bezorger onderweg waren.

5cholte
1 november 2020

Duurde wel even

Bilal
25 oktober 2020

👍👍

karin
24 oktober 2020

prima! niks op aan te merken !

Anoniem
24 oktober 2020

Eerste keer besteld, ik was een beetje bang wat ik zou krijgen, na het lezen van de recensies. Maar wat een heerlijke pizza's, echt geweldig. Goed warm en smaak was echt fantastisch!! Bezorging duurde ruim anderhalf uur maar de kwaliteit van het eten maakte veel goed!

Scholte
20 oktober 2020

Prima

Scbolte
20 oktober 2020

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roeland Scholte
16 oktober 2020

Alles prima

Abdel amakran
11 oktober 2020

Na anderhalf uur gewacht te hebben op mijn bestelling krijg ik me eten koud en mijn pizza aangebrand en zo hard als een baksteen.

Amiera
11 oktober 2020

Me pizza deed meer dan een uur voordt het werd bezorgd

V.d.most
7 oktober 2020

Pizza was koud, bodem klef. Ingredienten waren wel goed. Bezorger vriendelijk

MA
4 oktober 2020

Snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.scholte
3 oktober 2020

Alles goed

Ben
1 oktober 2020

Bestel vaker altijd veelste laat

Rob
29 september 2020

het eten bij jullie is altijd prima, de macaroni was net even wat beter, maar over het algemeen een ik van jullie altijd lekker incl. de pizza's. Gr.Rob

Wilko
25 september 2020

Het eten is altijd goed, maar bezorging was deze keer erg lang. Bijna twee uur wachten is toch echt wel te lang.

Sara
25 september 2020

Slechte pizza ooit was niet te eten de pizza was hard en aangebrand zonde van het geld om hier eten te bestellen

Alexandre A. Botev
24 september 2020

De pizza full of meat was heel lekker vol met ham en salami en gehakt! Ik verlang al naar de volgende!

Vanity
21 september 2020

Dit is al de 2e x dat ik knoflook bestel en dat heel me cola onder de knoflook zit. En dan bel je neem er een ongemanierd jongen op met ja en kan niks voor je doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.
18 september 2020

Sneller dan verwacht afgeleverd. Goed geholpen aan de telefoon toen ik vragen had. Pizza heel lekker en van goede kwaliteit. Bezorger was heel klantvriendelijk en zei zelfs eet smakelijk. Een en al, een goede ervaring!

Ir
13 september 2020

Graag meer sterren Ze zijn meer dan 5 sterren

Nabil
12 september 2020

Pizza was top, een van m’n favoriete pizza tenten. Alleen jammer dat ik niet het beloofde gratis drankje erbij kreeg. Waarschijnlijk vergeten.

Delft
7 september 2020

Hellemaal top 100%

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
6 september 2020

Heerlijk gegeten

E. Noort
31 augustus 2020

Bezorging netjûhs in 30 Min. Pizza prima inorde. Had wel 'iets' warmàh gemogûh... (ma ut is 'wel' pleuris wear buitûh, ...dus) + gratis Cola! 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

TA
22 augustus 2020

Bezorging in ongeveer 45 minuten, pizza was goed, broodje werd niet geleverd. Aub opletten dat de hele bestelling wordt bezorgd.

Anoniem
17 augustus 2020

Weinig kaas zat erop. Beetje droog. Ik heb ze lekkerder gegeten bij jullie.

Scholte
15 augustus 2020

Alles goed

Piotr
14 augustus 2020
Gerda schouten
11 augustus 2020

Bij de bestelling staat 1 blikje coca cola gratis echter dit zat er niet bij. Nu gaat het mij niet om dat blikje maar zet het er dan niet bij.

Gewan
6 augustus 2020
Miguel
4 augustus 2020

Pizza had weinig smaak. Ondanks de opmerking om geen uien te zetten, hebben ze dat wel gedaan. De bezorger belt niet aan bij de intercom en wordt boos dat ik even niet op mijn telefoon let. Had simpel gewoon kunnen aanbellen. Leverde de pizza heel onbeschoft.

Roeland Scholte
27 juli 2020

Alles in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eyupcan
26 juli 2020

Heerlijke pizza’s aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alexander
24 juli 2020

Was super snel bezorgd het moest eigelijk om 21 uur komen maar het kwam om 16 uur volgens mij wou die extra vroeg op tijd zijn maar de pizza was lekker

Soumaya
21 juli 2020

Bestelling was nooit aangekomen en ik maar wachten, nadat ik had gebeld kreeg ik nog een grote mond ook! Verander het systeem aub!

Magali
21 juli 2020

De pizza was heerlijk en het was ook lekker warm nog en het bezorgen ging echt best snel

Anjali
12 juli 2020

Mijn bestelling werd na een uur bezorgd. De pizza was lekker en goed warm. Maar ik heb de verkeerde ijs gekregen, Ben & Jerry chocolate fudge brownie 100 ml terwijl ik ola schatkist 80 ml had besteld. Wat een teleurstelling zeg. Ik had echt trek in schatkist ijs!!!

Billy
11 juli 2020

Goed

Bello
7 juli 2020

Snel & goed

Hayat
6 juli 2020

Aardappeltjes waren slap en koud, en de hotwings zwart van verbranding (te lang opgewarmd). Dat bestellen wij dus nooit meer.👎🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit
27 juni 2020

Eten helemaal top maar zoals gewoonlijk ging er weer van alles mis. Had drie keer hotwings besteld met stokbroodje kruidenboter. Wel stokbrood geen kruidenboter. Geen knoflooksaus. Beide nageleverd gelukkig want vandaag pas de cola van 4 weken geleden erbij gekregen. Valt mee dat jullie niet vergeten de kip in de doos te doen. Iedere keer gaat er iets mis bij iedere bestelling. En geloof me is de service top zou ik het ook zeggen. Trouwens me blikje cola was blijkbaar gebruikt als stuiterbal want de bovenkant, van het blikje was helemaal opgeblazen heb ik weg kunnen gooien om te janken weer.

Ab
26 juni 2020

Snelle bezorging en super lekker ete Allemaal bestelle

Mo
20 juni 2020

Na bestelling geplaatst te hebben werd er mij telefonisch verteld in eerste instantie dat het 30 minuten zou duren. Na 45 minuten gebeld te hebben waar de pizza blijft werd er mij vertelde door een telefoon medewerker die geen manier en normen en waarden kent opgenomen en meteen agressief over komt ik vraag waar de pizza blijft zou over 30 minuten er zijn hij zeg t ik heb dat nooit gezegd eindstand pizza komt uur later aan en de knofolook is gelekt bezorger stond nog buiten laten zien eindstand ik zou terug gebeld worden nieuwe sauzen krijgen wat heb ik daar aan als de pizza al koud of op is . Pizza company jullie zijn achter uit gegaan en jullie kunnen de pot op bestel hier niet je geld is weg en je krijgt troepp dit is al dd 3 e x

Lee
8 juni 2020

Je belooft een gratis drankje. Ik vermeld het nog in de opmerking en toch vergeten jullie het. Ik vind dat heel vervelend. De pizza was droog, smaak was goed maar droog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit
6 juni 2020

Ik bestel al jaren bij jullie telkens is er iets mis met de bezorging. De ene keer 3 uur wachten op mijn bestelling. Nu wacht ik al 3 dagen op 2 verassingen van de super mario pizza en een cola. 4 keer gebeld en 4 keer krijg ik te horen het word na geleverd. Drie dagen later nog niks. Heb voor bijna 80.00 besteld. Nu vraag ik jullie dit voor een laatste keer hoe gaan jullie dit oplossen en compenseren?. Want ik verdien wel een compensatie na zo aan het lijntje gehouden te worden. Anders bestel ik echt nooit meer want ik blijf niet vergeven en vergeten. Bestel al 15 jaar bij jullie zo ga je niet met mensen om toch?. 0617299817

Vanity Ellis
29 mei 2020

Pizza was super lekker heb alleen wel lang gewacht maar was het waard.

Erik
18 mei 2020

Vroeger altijd goed, maar kwaliteit lijkt de laatste tijd achteruit te gaan. Deze keer was de pizza lauw, niet goed gesneden, en er leek een raar smaakje aan te zitten (zeep/afwasmiddel??)

John
13 mei 2020

Lekker, en snelle bezorging

Spyker
13 mei 2020

Ontzettend goed !! Vooral dat je op internet kunt bestellen en contant betalen bij aflevering En dat gratis blikje cola En dat allemaal om 00h30 Jullie zijn echt goed bezig !!

Deborah en Timo
11 mei 2020

Super goede Pizza's en service Pizza's zijn echt allemaal goed heet bij bij aankomst, de pizza is altijd bereid met Lekkerre verse producten en groenten. Ook aan de telefoon altijd enorm beleeft en klantvriendelijk ! Ook alle bezorgers zijn ook altijd even vriendelijk en snel bij ons, nooit langer dan een half uurtje gewacht en over het algemeen is de bezorger binnen twintig minuten bij ons thuis, hoe laat je ook belt! Echt een aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rico Laak
11 mei 2020

Altijd top en op TIJD als wij pde pauzen hebbeb kunnen wij op; Pizzacompany rekenen !!! Topppie mannen ga zo door groet Rico Laak !!!

xx
9 mei 2020

Kipspareribs waren weer heel lekker, liever heb ik wel de optie om ze los te kopen want die patat, salade en broodje kom ik niet eens aan.

Soesita
7 mei 2020

snelle levering En het was lekker Ga vaker bestellen bij pizza company

Anneke Franse
6 mei 2020

Een uur te vroeg gekregen en veel te veel ui op de pizza, mij zie je hier niet terug..

Johnny Perre
4 mei 2020

Op tijd, goed warm en smaakt heerlijk. Vriendelijke bezorger, goede website en gratis bezorgen. Pizzacompany is voor mij beter dan New York pizza of domino. Een echte aanrader!!! 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Samira
28 april 2020

Beste pizza restaurant die ik ken!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ismail
28 april 2020

Tevreden met mijn kipspareribs, zeker een uitblinker en aanrader. Enigste wat tegen zit is dat de kwaliteit not constant is en ene keer wat minder kan zijn dan de andere keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
23 april 2020
Dennis
22 april 2020

2,5 uur gewacht op eten. T leek alsof de pizza uit de koelkast kwam zo koud was die

Sara
16 april 2020

Binnen een uur bezorgd in Zoetermeer en het was nog superwarm!

Chris
9 april 2020

Top, lekker snel geleverd, en heerlijk

Yassine
30 maart 2020

Cola blikje was de bezorger vergeten mee te nemen en er zou daarna een bezorger langs komen om het cola blikje alsnog te bezorgen. Daar is helemaal geen sprake van geweest. Voor mij is dit de laatste keer, dat ik bij pizzacompany nog wat bestel.

Chaima
25 februari 2020
Ad
23 februari 2020
Gerrit
23 februari 2020

Gisteren hotwings besteld en was weer ouderwets lekker. Bezorger erg vriendelijk. Drie jaar geleden was dat anders waren ze mijn kip bijna vergeten te bezorgen. En toen het eenmaal bezorgd werd was het koud. En toen heb ik drie jaar niet meer besteld, nu ga ik het wat vaker proberen. Hopelijk blijft de kwaliteit constant.

Rico Weiss
20 februari 2020

gaat altijd Perfect ook als ik voor personeel in het Ziekenhuis bestel met hun Pauzes Altijd op TIJD !!!! Klasse groetjes en dikke kussen Personeel/verpleegkundiggen/verzorgende HWW verpleeghuis/Revalidatie Den haag.

Kareshma
18 februari 2020

Jammer dat ik de hele nacht heb gewacht op mijn pizza die nooit is aangekomen + ze zouden het uitzoeken en nog steeds niks. Blijkbaar heb ik een nieuwe bestelling geplaats en alsnog moeten betalen. Pizza is wel heerlijk 😉

steef
16 februari 2020
Ben
10 februari 2020

Heel snel ondanks de storm perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dangela
26 januari 2020

De pizza was niet alleen verbrand. Het bestelling zou met een gratis frisdrank komen die ik nooit heb ontvangen. Ik heb terug gebeld en de reactie van de medewerker was we zullen het alsnog bezorgen. Maar heb het frisdrank nooit ontvangen. Ik vind dat het voor het eerst na 2x bestellen het een slechte bezorging was. Dit is totaal geen services verlenen.

Dangela
19 januari 2020

Ik heb geen servetjes gekregen helaas. Voor de rest was de pizza super lekker!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

James
1 januari 2020

Na ziek 2,5 uur pas mijn bestelling gekregen.

pierce
27 december 2019
Sem
27 december 2019

Eten was zoals altijd heel lekker, optijd en warm. Beste pizza’s van Den Haag

Yana
26 december 2019

Moest 1 uur wachten op mijn bestelling, de pizza was koud, de ingrediënten waren niet verst, en ze waren mijn drankje vergeten.

OR
23 december 2019

Helaas was de pizza koud en aardig aangebrand. We waren wel heel erg teleurgesteld omdat ik vroeger(15 jaar geleden) altijd al bij pizza company bestelde. Maar kennelijk is de kwaliteit minder belangrijk geworden in de tussentijd. Jammer. Helaas is het niet mogelijk om een foto bij te voegen dan konden jullie het zelf zien en beoordelen.

Karel steen
21 december 2019

Beste pizza's, mijn vaste pizzabakker

Sander
18 december 2019

Al maanden geen macaroni, zou uitverkocht zijn. vanavond maar de bestelling geannuleerd omdat het de zoveelste keer er niet was en we geen ander product wilden. men belooft om het geld meteen terug te storten. nu nog steeds geen geld terug. verder duurt de bezorging altijd veel te lang, bijna altijd meer dan een uur.

Angeline
17 december 2019

Om 18.15 u besteld .Speciaal erbij vermeld dat ivm pauze van 18.30u tot 19.00u graag voor 18.30u bezorgd .Kwam pas om 18.40u. Jammer !

Chris
15 december 2019

Super zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yasinovic
14 december 2019

Heerlijkkkkkk

Johannes
3 december 2019

Ik wou pistolets Achie, maar ik kreeg helaas pistolets farmers chicken, ik vond het niet lekker, maar ik zat al een uur te wachten op me eten. Ik vroeg cola zero, maar ik kreeg normale cola. dus ja slecht.

Vsnity
3 december 2019

Mijn pizza was lekker maar het extra knoflook en me drankje waren vergeten.

Chelsea
2 december 2019

Ik bestel een cheeseburger pizza zonder ui en een fanta. Ik krijg een cola en pizza met ui. Na het bellen krijg ik na nog een uur een nieuwe pizza zonder ui, maar geen fanta erbij, geen compensatie, er kan ook geen sorry vanaf en mijn telefoontje wordt met irritatie beantwoord. Lekkere pizza maar slechte service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raaz
1 december 2019

Heel erg slecht ... te lang gewacht ... En bijna cola blikje niet gekregen als ik niet herinnerd had. Ik had ook nog gebeld ... En tijdens praten wordt er gewoon afgebeld in mijn oor. De pizza zag er niet uit. Een kant was bodem dun en andere kant te dik. Als je moe bent of niet wilt werken bij pizzacompany zoek dan maar een andere bijbehorende baan, maar ga niet zulke pizza's verkopen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Enrico/Rico Laak
29 november 2019

Pizza vd nieuwe buren aan de rand verbrand/ langsanja ook op te donker verbrand, Hee wat is er aan de hand !!! groet Rico Laak 0630345319

Essie
29 november 2019

Vers eten, snelle bezorging, vriendelijk personeel. ❤️

Essie
29 november 2019

Lekkerste pizza die je online kan bestellen! En de bezorging was razendsnel! Dik tevreden met OPC. 👌🏼

Ano
28 november 2019
Diego
27 november 2019

Jammer dat alles onder de knoflooksaus zat deze was open gegaan de bezorger heeft dit ook gezien.

Emelly
24 november 2019
Mustafa
17 november 2019

Beste kipspareribs ooit.

enrico weiss
15 november 2019

goed bedrijf zowel Zakelijk als Particulier.Daarom heb ik Pizzacompany aanbevolen bij ;Gemeente Den Haag waar mijn zus werkt,en het is TOPPIE met leveren aan de gemeente Den Haag.Ook bij Verpleeghuizen waar de pauze tijd echt onder druk staat !!!! kan een ieder bij Pizzacompany bestellen levering is ALTIJD op TIJD !!!! Afz Rico Laak feedback 0630345319 Ga zo door.Ik ga Harry Mens benaderen; Kan de directie vertellen waardoor Pizza onderneming zo succesvol is !!!!!!!!!!!! Groet Rico Laak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rico Weiss
9 november 2019

Prima zowel voor werk als prive komen altijd optijd.Op de werk vloer moet ik op mijn bezorgers kunnen rekenen,doorom heb ik PIZZACOMPANY bij veel instanties aanbevolen o.a gemeente Den Haag e.a belangrijke instanties ga zo door en verwen vaste klanten eens anders dan punten sparen Thanks Rico een HEEEEEEEl Vaste en te Vredenklant !!!!!!!!!!!!!!! tel mobiel 0630345319

Essie
9 november 2019
Redouan
5 november 2019

Aardige koerier en zoals altijd smaakte de pizza fantastisch 😃

Saaar
4 november 2019

Toppp!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bob Spanjersberg
3 november 2019

Super lekkere pizza’s!! Zeer rijk gevuld en lekker malse kip! Goed warm bij het bezorgen ook

Zakia
29 oktober 2019

Ik bestel vaker bij jullie en ben altijd super tevreden. Alles word altijd warm geleverd! Een dikke aanrader vind ik pizza company

Stephan
23 oktober 2019

Eten was goed, maar ik had twee ijsjes besteld(chuckymonkey) en kreeg(caramel chew chew) Dus volgende keer graag juiste spullen.

Lili
17 oktober 2019

vies eten altijd maagpijn dag erna

S.klijn
12 oktober 2019

De pizza was kwa smaak erg lekker. Maar de eerste pizza die ik bij jullie besteld heb was de lekkerste. Ik heb altijd de pizza 35cm dubbel pepperoni en dubbel mozarella. De laatste twee pizza's deze maand waren zeker niet met extra mozzarella . Helaas merk je dan wel het verschil. De pizza is droger en weinig mozzarella en ziet er meer verbrand uit. Door de drukte was de levertijd 1 en 15 min dat kan altijd gebeuren.

Ilias
6 oktober 2019

Alles was perfect alleen jullie waren mij barbecue saus vergeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Azad
4 oktober 2019

Heel lekker allemaal maar vaak aan de diaree en nu in middag overgegeven dit is al een paar keer gebeurt na jullie eten. Denk dat dit de laatate keer is voor mij. Doe wat aan jullie hygiene jongens!!!!!!

karin
16 september 2019

lekkere lasagna, wel lang moeten wachten , de keer daarvoor ook, dat is t enige minpuntje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Valeria
15 september 2019

Ik had een sausje extra besteld en die heb ik niet gekregen.

Michelle
12 september 2019

Heerlijk en warme pizza

Zaki
28 augustus 2019

Was heerlijk! & Snel! Zeker een aanrader

Azad
27 augustus 2019

Paprika vergeten, ijs helemaal weggesmolten en cola vergeten. Zouden nog naleveren maar niks gekregen Dit is niet de eerste keer dat jullie wat vergeten en beloven na te leveren maar gewoon het lef hebben om alsnog niet te komen. Slechte service

Kawa
25 augustus 2019
Yous
23 augustus 2019

Het eten was snel geleverd . En alles was zoals ik gewend ben naar wens. Ga zo door 👍🏽

Ano
22 augustus 2019

Duuude bijna twee uur voordat het er was, schandalig

Sean
19 augustus 2019

Wachten op de pizza duurde het langer dan 1.45 uren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yous
18 augustus 2019

Altijd top service 👍🏽

Farah
18 augustus 2019

1.5 uur moeten wachten op ons eten. Om vervolgens ook nog saus te missen.

Raïda
12 augustus 2019

Goeie service, eten is warm top ! Volgende x de servetten erbij leveren aub, en tevens het gratis drankje erbij niet vergeten. Dit is echt een aandachtspunt !! Servetten horen erbij kom op zovaak zeg ik dit

Anoniem
9 augustus 2019

Duurde bijna twee uur voor bezorging en ik had er een mars bij besteld en specifiek erbij gezet niet vergeten omdat ze hier vaak dingen vergeten!!!! En ze zijn het toch vergeten wel voor betaald!! Ik vind dit niet netjes en bezorging blijft zeer slecht

Mi
7 augustus 2019

De spareribs waren afgebrand, en supper droog. Niet voor herhaling vatbaar. Lasagne was oké

Anoniem
4 augustus 2019

Eten was lekker pizza was lekker! Bezorging is heel klant onvriendelijk ze kunnen geen eetsmakelijk zeggen, of goedenavond!!!! Niet aardig, ze kijken altijd zwaar chagrijnig ik zou ze flink fooi geven als ze aardig waren nu geef ik ze geen cent! Onaardige lui. Het valt mij op dat de bezorging vaak zo is. Ik bestel omdat, ze lekkers pizza’s hebben maar ik ga er mee stoppen omdat, ik niet de nare bezorging wil.

Fatima Aziz
4 augustus 2019

Super service en heerlijke pizza's! Zeker voor herhaling vatbaar. Ga zo door ماشا ء اللہ عزوجل

Lili
31 juli 2019

Er is altijd wat dat ze vergeten..

Giselle
29 juli 2019
Ciney
27 juli 2019

Pizza was droog bovenop Krijgt een gratis drankje geen drankje bezorger zegt als het zo is dat gratis drankje dan kom ik zo terug nou geen bezorger meer gezien staat nog op de bon gratis of niet heb er recht op dus schande

Caroline
25 juli 2019

Mijn gratis drankje vergeten!! Dat was erg jammer.

Wassenburg
24 juli 2019

Bezorging duurde 1,5 uur maar het eten was goed

nildo
24 juli 2019

pizza was heerlijk, ik kan niet wachten voor de vogende besteling

Fiko
21 juli 2019

Lasagna was droog en de randen helemaal zwart. De bezorger was wel chill. Ik woon er geen 10 min vandaan, ik moest bijna 1,4 uur wachten.

Meryem/ Dilara
16 juli 2019

Super snelle bezorging!!

Wim
11 juli 2019
Aka
9 juli 2019

Eten was koud, zat geen smaak aan, aardappels waren beetje aangebrand. Ik heb de helft niet opgegeten zonde... Bestelling werd bezorgd zonder tasje kreeg 4 zakjes zo aangeboden waardoor het bijna viel. Zou niet nog een keer bestellen helaas.

Kay
9 juli 2019

Pizza + salade besteld. Enkel de pizza bezorgd. 2x gebeld en vertelt dat het "onderweg" was. Nooit aangekomen. Eveneens is het gratis drankje nooit geleverd. 2e en gelijk de laatste bestelling. Jammer.

Tonny
9 juli 2019

Lekkere pizza, vlotte bezorging!

Raïda
8 juli 2019

Eten was goed warm. Snelle bezorging levering. Helaas geen servetten en rietjes meegekregen. Heb het netjes als mededeling gezet bij de bon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dilara
7 juli 2019
Soebayda
6 juli 2019

Heel snel de bestelling gebracht , op tijd en nette , beschaafde ,beleefde medewerker .

Sibel
2 juli 2019
Hallo
30 juni 2019
Suzan wassenburg
30 juni 2019

Het was heerlijk goed warm 👍👍

Xxxx
27 juni 2019

Na een lange tijd weer eens besteld en dag erna erachter gekomen waarom ik niet meer bestel. Hele nacht en ochtend aan de diaree

Mehdi
20 juni 2019

Heerlijk

Meryem
18 juni 2019

Superlekker!! Goede bezorging net als altijd!

Dilara
17 juni 2019

Superlekker en super snel bezorgd zoals altijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H ahali
17 juni 2019

Pizza was boven verwachting en ook snel bezorgd .👍🏼👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy
31 mei 2019

Pizza was aan de ene kant vet aan de andere.kant keihard licht aangebrand pizza margharita 9 euro best prijzig

.....
31 mei 2019

altijd te laat en vergeten vaak saus bij te geven terwijl je er voor betaald

Ruben
28 mei 2019

1.20’ voor bestelling op maandag 1 pizza

vusstar
25 mei 2019

Pizza was lekker, en warm en redelijk op tijd bezorgd. Erg jammer dat iemand hem schuin heeft gehouden en een groot deel v/d toppings eraf waren geschoven. was nog wel te eten.

Anoniem
24 mei 2019
A.
21 mei 2019

De bezorging duurde te lang. 1,5 uur gewacht, terwijl de afstand met scooter in 14 minuten te bereiken is. Verder was de bezorger onvriendelijk. Geen begroeting, gaf me de bestelling en probeerde al weg te lopen voordat ik de bestelling goed vast had, waardoor het bijna viel.

AA
19 mei 2019

Peffect👌🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aj
15 mei 2019

Wat een kut service zeg..vergeten altijd wel wat en word nooit nabezorgd maar beloven het wel..saus kapot over je blikjes.. lekker!

Anoniem
5 mei 2019
Sam
1 mei 2019

Placed an online order for pizza (30cm) at 23:15hrs on 28-Apr-2019. My experience: 1) Pizza arrived at 00:45 AM (after 1:30 hrs of order) 2) Pizza was cold and crust was burnt/hard to bite. 3) Pizza wasn't 30cm but was smaller. Overall not a great experience. Probably, because it was late? Not sure. I hope you would improve it the next time. Thanks!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kenza :D
29 april 2019

Ik bestelde bij pizzacompany sinds het begin toen zij nog op de cannenburglaan stonden. De pizza’s waren altijd lekker en dik. Nu hebben jullie allen een grote muil als je klaagt over de A4 papier pizzabodems. May Allah give yall some brain

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zabi
19 april 2019

Pizza lauw bij aankomst, opmerkingen niet gelezen, knoflooksaus half gevuld en hele nacht aan de diaree ... goed bezig!

ijmkers
18 april 2019

was weer heerlijk

Tessa
9 april 2019

Heerlijke freaky hound Pizza. Ik had extra kip en dat maakt de pizza echt perfect. Goede service.

Soebayda
7 april 2019

ik vond het lekker en bedankt voor de knoflooksaus

Yasinovic
4 april 2019

Heerlijk en snel buurman

Maryam
29 maart 2019

Het eten was, ondanks de extra ananas en de basilicum die ik erbij had besteld er jammer genoeg niet bij zaten, heerlijk, de bezorger was precies op tijd en een erg vrolijke en vriendelijke verschijning en ma shaa Allah erg beleefd. De kids en ik hebben lekker zitten smullen en de gratis cola was ook een welkome toevoeging. Het eten was zo goed dat ik jullie het foutje wel vergeef, normaal zou ik teruggebeld hebben om te vragen waar mijn ananas is, maar ik vind het jammer dat ik geen fooitje in huis had, dat had de bezorger echt wel verdiend.

Yayo
26 maart 2019

Dit is de 2e keer dat ik bij jullie bestel,De eerste keer was goed maar deze keer was niet best.ten eerste zaten paar stukjes bot in me shoarma en moest het weer opwarmen maar dat kan ik begrijpen is beetje verder rijden maar Ik bestel bij jullie om 2 uur en ik las ergens de bezorgdtijd is minimaal 50 minuten vervolgens ik krijg me eten pas om half 5! Dat is 3 x de bezorgtijd en een bezorger die ze eigen fooi al vraagt in de prijs(zat geen bon bij) ,was niet veel maar zijn toch een beetje rare acties ipv mij te compenseren voor die verdreven lange en langzame bezorging.

Ronny
24 maart 2019

De beste!!!

Tamara
22 maart 2019

Heerlijk en snel zelfs om 4 uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.