Beoordelingen van Pizzacompany Den Haag

Recente recensies

4.0
cindy
3 augustus 2022

pizza margarita deeg was niet gaar bovenop donkerbruin en hard kaas leek plastic niet lekker prullebak in kids hebben 1 hap genomen weggegooid geld bezorger wel snel

Adil el majjaoui
27 juli 2022

Super heerlijke pizza!! Bezorging ook snel en aardige jongen💪🏼👌 herhaling zekerrr waard

Jelassi
17 juli 2022

Pizza 🍕 was verrukkelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ASK
16 juli 2022

Deeg was nog gewoon deeg, niet te eten… bezorging was wel top.. netjes voor tijd

Fleur
11 juli 2022

De bbq pizza met gehakt en bacon is erg lekker. Net als de Freaky Hound pizza. Veel beleg, top smaak. Dik tevreden. Vaker al besteld hier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Sosef
6 juli 2022

Zoals ik altijd bij jullie heb is dat ik erg tevreden ben alleen was de pizza deze keer voor mij te pittig

Marvin
4 juli 2022

Oplichters zijn het bestel je via thuis bezorgd komen ze niet opdagen. Bel je ze op zijn ze niet bereikbaar. Bestel je via hun online site staan ze binnen 20 min aan je deur. En bellen ze je direct op. Maar deze lul denkt naai je mij naai ik jou. Dus ook ik heb niet meer opgenomen en heb de bezorger voor saus laten komen. En mijn geld is terug gestort

Mohammsd
1 juli 2022

Deels verkeerde bestelling en veel te late bezorging. Echt niet netjes jongens.

Yusuf
26 juni 2022
Kaoutar
23 juni 2022

super lekkere pizza! mag volgende keer wel saus bij graag.

Rob
23 juni 2022

Zoals altijd was het weer prima

Anoniem
16 juni 2022

Het was weer uitstekend!

Anoniem
3 juni 2022
Anoniem
3 juni 2022

Eten is TOP!

Jurgita
3 juni 2022

Beste pizza !!! Bedankt !!

Johnny Rijswijk
29 mei 2022

Een echte aanrader. Bestel mijn pizza's nu zeker al ruim 15 jaar bij Pizza Company. Veel beter dan NY pizza of Domino's! Snelle bezorging, goedkoper en veeeeel lekkerder. En je krijgt er een gratis blikje drinken bij. Ga zo door Pizzacompany!

Robert Razab sekh
29 mei 2022
Anoniem
29 mei 2022
Eddie Khedoe
28 mei 2022

Den Haag, 90 minuten van bestelling tot bezorgen. Gebeld op 55 en 70 minuten, er werd tegen me geschreeuwd terwijl ik alleen vroeg of de bezorger al vertrokken was. Zeer slechte service en communicatie. Veel te laat en een lauwe pizza. Ik zal hier niet meer bestellen.

Abdel
26 mei 2022

Duurde veelste lang!

Robert Razab sekh
23 mei 2022
Anoniem
22 mei 2022
YK
14 mei 2022

as good as always - best place to get awesome pizza in the middle of the night

Mo
9 mei 2022

Volgende keer moet de bezorger wisselgeld mee krijgen, is terug naar de zaak gegaan voor wisselgeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Sosef
8 mei 2022

Ik heb weer prima genoten de pizza was perfect

Mpm
5 mei 2022

Niet alleen was de bezorging een uur na de aangegeven tijd pas bezorgd, ook was de bestelling aangepast en heb ik het verkeerde broodje gekregen. Dit kan echt niet. Ook werd er niet opgenomen als ik belde voor levertijd. Zal vast druk zijn geweest, maar dat is geen excuus voor het niet beantwoorden van een telefoontje. Mijn vriendin belde en er werd direct beantwoord. Het was meteen duidelijk dat ze wisten met wie ze spraken. Blijkbaar hebben ze nummerherkenning en hun klantbelang gekoppeld.

Robert Razab sekh
2 mei 2022
Muneeb
1 mei 2022

Order was 2 hours late and the delivery person with the van was very rude.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
1 mei 2022

Ondanks de drukte kwamen de pizza's warm aan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Berry Korst
28 april 2022

Top pizza,s!

Robert Razab-Sekh
25 april 2022
Bert Steiger
22 april 2022

Was weer geweldig, de kans en kip spareribs en de pasta waren weer grandioos.

Robert Razab-Sekh
19 april 2022
Alexandre Assenov Botev
15 april 2022

topkwaliteit pizza!

Jurgita
14 april 2022

Brutaal medewerker!

Redouan
11 april 2022

De spareribs zijn heerlijk bezorging op tijd perfecte service

YK
7 april 2022
Syl Kornek
3 april 2022
A
3 april 2022
Richard
2 april 2022

Vandaag de kalfs spareribs en pizza full of meat besteld. Waren beide super lekker , en de bezorger was er zelfs 10 min eerder dan verwacht. De bijgeleverde salade en broodje met kruidenboter waren ook erg lekker. Wij gaan hier zeker nog vaker bestellen.

The original pizza review
2 april 2022

20 minutes too late, gave the wrong pizza and charged us for a more expensive one and it is not the first time it happened

Jurgita
31 maart 2022

Beste lekkerste piza bij jullie!!! Dankjewel

Anwar bk
29 maart 2022

Heerlijk gegeten! Eten was nog super warm. Netjes verpakt en een vriendelijke bezorger.

P.J. Lustig
28 maart 2022

De pizza bodem was te dik, de pizza was droog en heel snel koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerda
28 maart 2022

De pizza was heerlijk goed gevuld en echt goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Abdel
25 maart 2022

Super zoals altijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jojo
25 maart 2022

Werd eerder bezorgd dan de aangegeven tijd, wat natuurlijk helemaal top is. Alleen mistte 2 van de 3 extra topings waar ik wel voor betaald had.

Robert Razab sekh
23 maart 2022
Sabrina
23 maart 2022

Bezorging was 45 min te laat, zonder op de hoogte gehouden te worden. Ook zat er geen verassing bij de kinderpizza, wat ik wel verwacht had :( Pizza op zich was prima

Anoniem
21 maart 2022

Weer lekker en warm aangekomen. Toppie !

Marcello Saracino
21 maart 2022
Soumaya
19 maart 2022

Anderhalf uur wachten is niet normaal!

CHACHEBOO
19 maart 2022

Grote fat morgana shoarma pizza besteld. Maar 1 klein potje knoflooksaus helaas. Verder zoals altijd wel heel lekker

Anoniem
16 maart 2022
Meryem
11 maart 2022

Vriendelijke klanten service, Bezorging was op tijd, En niet te vergeten de lekker kwaliteit die ze leven van de pizza’s!!

Babiche mutsaers
8 maart 2022

De pizzas waren helemaal verbrand. Bezorging snel en vriendelijk

enis
5 maart 2022

heerlijk

Marcello
3 maart 2022

The pizza was a little overcooked, I didn't receive the sauce I ordered and the free drink

Anoniem
3 maart 2022
Ap
2 maart 2022

Lekkere kalfs spareribs en op tijd bezorgd.

Ap
2 maart 2022
Batu
25 februari 2022

Niet laten branden👍

Robert Razab sekh
22 februari 2022

Bezorging goed Pizza was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C
13 februari 2022

Weer heerlijk gegeten! Wel weer wat later bezorgd, had aangegeven naar werk te moeten… eten kwam na het bellen op de afgesproken tijd, netjes opgelost en het eten was weer heerlijk

Joost
12 februari 2022

Pizzas te lang in de oven. Toppings tot een plakaat samengesmolten. Champignons zwart geblakert. Bezorging op de minuut!

M Visbeen
9 februari 2022

Helaas was de opbouw van de pizza die ik altijd neem anders de pepperoni zat deze keer onder een laag en normaal zitten deze erboven op waardoor ze krokanter zijn

Genevieve Nyanda
8 februari 2022

Super lekker Goef op temperatuur 👌🏽

Lody's
3 februari 2022

Deze keer was de pizza overheerlijk en niet verbrand. De bezorging was ook supersnel. Ik heb genoten dat mag zeker gezegd worden!!

Soumaya
2 februari 2022

Verslavend man dankje

Soumayaa
30 januari 2022

18 km verder op en alsnog kreeg ik het eten warm en op tijd! Lekker man

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Soemayaa
30 januari 2022

Top top top geen andere woorden

Abdel
28 januari 2022

Lekker warm aangekomen. Eten was lekker

Sean
26 januari 2022

Ik heb pizza gyros 30 cm besteld. Pizza 25 cm gekregen. Graag korting ontvangen voor volgende keer bestellen.

Jun Lerou
25 januari 2022

Beste spareribs van Den Haag

Robert Razab sekh
25 januari 2022

Lekker en snel

Anoniem
22 januari 2022

Beetje late kant, maar wel erg lekker

Alexandre Assenov Botev
22 januari 2022

Het eten was heel lekker, de kip, de gebakken aardappelen, de sla, de extra knoflooksaus, de wiskeysaus. Alleen de bezorging was te laat.

Bernard Daemen
17 januari 2022

Duurde 2 uur voor de bestelling er was en nog alles aangebrand ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert Steiger
2 januari 2021

Was besteld voor 18.10, wam pas om 19.20 uur beetje jammer, maar het eten was weer grote klasse. Super heet en weer grandioos.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F chtatou
31 december 2021

Pizza was heerlijk

Aziz
30 december 2021

Toppers

S
23 december 2021

Goeie bezorgservice;)

Simone
19 december 2021

Bezorging was ruim 1,5 uur na bestelling pas, salade kost veel geld voor een klein beetje salade en zonder dreading terwijl op de site staat dat het met dressing is, kruidenbroodje was een te lang gebakken pistolet en kwam gewoon met een bakje knoflooksaus (niet eens kruidendokter) erbij om op het broodje te smeren, pizza was te lang gebakken want m’n kaas was donkerbruin/zwart en m’n bbq-saus waar ik wel voor heb betaald werd er niet bij geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

-
18 december 2021

We hebben 2 UUR gewacht voor een smaakloze kut pizza.

Fyn
16 december 2021

Spareribs waren niet te vreten oud Schandalig dat je dat durft te bezorgen Het was de laatste keer bij jullie

Ruud
12 december 2021

Jammer maar helaas.. Pizza kwam een halfuur later dan was afgesproken..... De pizza was lauw.... De gratis cola zat er niet bij... We hadden een cheeseburger pizza besteld..... Maar de cheese was ver te zoeken.. Dit waren wij niet gewend van de pizzacompagny... Normaal gesproken echt suuuuper kwaliteit en aflevering.... Maar deze keer niet helaas.. Vandaar de lage score...

Bert S
10 december 2021

Was later als geplande bezorgtijd maar het was het wachten WAARD. SUPER HEET EN ZALIG.

Wiebe
6 december 2021

Eten was lekker en nog heel warm, ook een hele vriendelijke bezorger, en mooi op tijd, voor herhaling vatbaar

Jerryl Thakoer
4 december 2021

Had om 18.00u online besteld en aangegeven 20.00u laten bezorgen. Bezorger kwam om 20.20u Dat vond ik niet zo erg, maar in mijn pizza zat een lange haar dat was niet echt smakelijk! Dat vond ik wel erg. 2x eerder besteld toen was alles wel prima.

Jan
2 december 2021

Gewoon weer heerlijk top

Tul
30 november 2021

beetje half koud en het duurde anderhalf uur voor 1kleine pizza, ik ben veel beter van jullie gewend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ashwien
26 november 2021

Bestelling geplaatst om 17.45 uur en mijn eten is pas om 20.45 uur bezorgd, ruim 3 gewacht op mijn eten, als je ze beld krijg je te horen bezorger is onderweg al 5x gebeld en alle 5x gehoord dat de bezorger onderweg over 10 min is hij er zeker niet dusss, deze bedrijf denkt alleen aan geld, want als je zegt dat je geld terug wel dan krijg je gelijk te horen dat je niet krijgt de verbinding wordt verbroken en wordt je telefoon daarna niet opgenomen.

Ronald
21 november 2021

Dik half uur na aangegeven bezorgtijd pas geleverd gekregen, bezorging op de fiets…dus koude pizza!!!

Bert en Loes Steiger
21 november 2021

Pizza's waren nog gloeiend heet en voortreffelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

-
12 november 2021

Lekker! Omdat ik iets verder weg woon duurde het iets langer maar eten kwam lekker warm aan. Bedankt!

Hallo
10 november 2021

Had gezegd niet te lang in de oven luisteren neee nooit meer

Jan
10 november 2021

Gewoon weer helemaal perfect toppers

M.Osman
9 november 2021

Heerlijke Pizza's! AANRADER! Geweldige Pizzabodem, just how it should be. Snelle Bezorging [binnen 30 min] tot nu toe. Tevreden Klant!

MPM
7 november 2021

Het duurde even voordat het eten er was, maar smaakte verder prima. Helaas is weer het gratis blikje drinken vergeten die aangeboden wordt als je via de PC site bestelt.

Jan
5 november 2021

Super lekker en snel bezorgd top

Ali
2 november 2021

Perfect

Goudhartje
2 november 2021
Anoniem
26 oktober 2021
Jaj
24 oktober 2021

Super mooi op tijd en de pizza was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

PT
20 oktober 2021

Veel te lange levertjjd,

Emy
17 oktober 2021

Heb Pizza Peperoni Besteld maar pizza was gewoon te heet .(pittig ) . Had gebeld had 2 onbeleefd personeel aan de telefoon . Bestel elke week pizza daar al jaren nooit zo iets meegemaakt . Echt Balen is dit

Alexandre Botev
16 oktober 2021
Anoniem
16 oktober 2021
G
5 oktober 2021
Coen
4 oktober 2021

Eten top. Klantenservice doet z’n best maar praat zonder kennis van zaken en hangt zomaar de telefoon op, koerier doet zijn best maar denkt dat hij met mij in de speeltuin heeft gehangen wanneer hij met mij belt. Pizza zou na 1 uur komen maar heeft door drukte 2 u geduurd om bezorgd te worden. Het eten wordt 7 min voordat je uit huis gaat bezorgd? Volgens de klantenservice geen enkel probleem. De jonge neefjes weten zonden handen te fietsen, genoeg handen over om ontspannen te eten. Helaas deze oude kan dat niet. Conclusie: de jonge neefjes doen hun best maar hebben wat nieuwe neefjes nodig om de zaak soepel te doen runnen.

hans
3 oktober 2021

Levering duurde veel te lang, namelijk 2 uur. Daarnaast was de pizza kip niet te eten. smaakte niet naar kip, totaal geen smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bouchra
24 september 2021

Na 8 jaar weer een bestelling geplaatst en gewoon zoals vanouds! Na het zien van diverse reviews dacht ik oh nee! Maar het is echt gewoon zoals vanouds! Kwalitatieve pizza’s! Snelle levering! En waren nog heel warm!

Alexandre Botev
22 september 2021

De kipsparebs het broods en de aardappelen waren goed gebakken. We hebben heerlyk gegeten. We zullen zeker opnieuw bestellen. :-)

A. Hofland
20 september 2021

Besteld voor bezorging 17:15 uur. De bezorger. Kwam het om 16:05 al bezorgen. Dit was niet de bedoeling. We bestellen niet voor niets om 17:15 uur. Kwaliteit van het eten was super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud
14 september 2021

Echt super heerlijke pizza gegeten Keurig op tijd geleverd ondanks het slechte weer... helemaal top.....pizzacompany....

A. Hofland
4 september 2021

Heerlijk gegeten. Op en warm bezorgd. TOP

Alexandre
2 september 2021

de maaltijd werd sneller bezorgd dan verwacht, en het eten was heel lekker voorbereid.

Coen
28 augustus 2021

Pizza was goed gevuld, warm en op tijd.

Ben
28 augustus 2021

Netjes

Tully Coffi
27 augustus 2021

Soms is de pizza echt verbrand.

Adil
20 augustus 2021

Kals spare ribs waren op maar wel te bestellen (apart naar mijn mening).. kreeg als alternatief de kip spare ribs maar dat was gewoon een stuk kip filet op een bot en niet smaakvol. Pizza smaakte redelijk. Onvriendelijke jongenman aan de telefoon.

T.T
16 augustus 2021

Slechte bezorger die ik heb gezien. Had meer intresse in zijn telefoon, dan te zorgen dat het eten goed aangegeven werd. eigenlijk is dit gewoon een -3 ster bezorging geweest. Het eten was daarin tegen wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Velly
14 augustus 2021

2 uur lang wachten????? Was ook helemaal niet lekker

Eva
10 augustus 2021

Er komen wel eens slechte recenties voorbij maar hier herken ik mij helemaal niet in. Ze zijn snel, beleggen rijkelijk en de smaak is gewoon goed!

D. Simons
1 augustus 2021

Heerlijke pizza. Ik heb genoten. Het werd met een glimlach bezorgd en mijn avond is weer gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kl
26 juli 2021

Stop met bezorgen in plekken zoals zoetermeer gierige zwimpies

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fleur
24 juli 2021

Super lekkere pizza: freaky hound bbq chicken ananas pepperoni. Neem hem elke keer.

Samira
20 juli 2021

3uur en half wachten

Khalid
17 juli 2021

Toppers

Bilal
17 juli 2021

Het was heel heerlijk zo als altijd top mannen

Abdel
10 juli 2021

Ik heb duidelijk aangegeven dat de saus waar ik voor betaald heb, niet vergeten moest worden, omdat het vaker vergeten word. En ja, het word weer vergeten! Zonder saus is het eten niet smakelijk!

Marco
9 juli 2021

De pizza’s zijn altijd goed en deze keer waren ze sneller waardoor de pizza warmer waren.

Jurgita
5 juli 2021
Remco
2 juli 2021

Op tijd geleverd. Heel jammer dat de pizza zo donker gebakken en droog was.

Deborah
29 juni 2021

Heerlijk als altijd een supersnel De beste van allemaal!!!

Adil
27 juni 2021

De sparibs waren minder lekker dan normaal. Veel kleine stukjes bot hier en daar en iets te doorbakken. Bezorging was top en precies op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C
26 juni 2021
Aboudoulaye
24 juni 2021

Pizza was te lang gebakken waardoor het deeg hard en droog was. De rand was niet eetbaar, de bodem nog wel met de nodige moeite. Jammer want normaal is de pizza hier goed. De bezorging kwam eerder dan geschat en niks op aan te merken.

Els van der Heijden
22 juni 2021

de bezorger is blijven wachten omdat mijn huisadres verwarrend is en hij is met behulp van iemand die bij mij was iets meer te weten gekomen hoe het precies loopt

Akram
12 juni 2021

Ik heb mijn bestelling een halfuur eerder ontvangen. Volgende keer wil ik het graag precies op het aangegeven tijdstip ontvangen.

Corina Voskamp
8 juni 2021

Super lekker eten

M
5 juni 2021
Alexandre Botev
5 juni 2021

de kipspareribs waren lekker gegrild! Het is dus beter om direkt te bestellen op de eigen website van Original Pizza Company dan op thuisbezorgd.nl, omdat we dan een blikje cola gratis krijgen! Ik en mijn buurman bestellen al jaren daarom op de pagina van de Original Company Den Haag, en de maaltijd is even lekker! :-)

Philios
29 mei 2021

Jammer genoeg wings besteld nooit gekregen

cb
25 mei 2021
N buera
22 mei 2021

Ik had aangegeven pizza zonder ui. En tog kreeg ik hem helemaal met ui. Bestelling kwam ook nog 2uur later. Het pizza was gewoon niet te eten. Jammer!

Tamara
22 mei 2021
Kalyan
2 mei 2021

Fast and good service. We order every week for the last one year

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin de Haan
1 mei 2021

Pizza te hard gebakken - donker aan de bovenkant - kipstukjes ook te donker gebakken en veel te heet ...niet echt kekker .. ook broodje aangebrand

Barry
27 april 2021

Was niet te eten

Adil
27 april 2021

Eten was lekker alleen deze keer bij de spare ribs veel bot. En panini margherita was vrij smakeloos. Hadden om 9 uur aflevering gepland voor iftar kwamen ze om 21:40 aan.. jammer

Khalid
20 april 2021

Snel,warm en super lekker.

Adil
19 april 2021

Heerlijke spare kals spare ribs!! Vlees was zo mals dat het zo van je bot af viel!! Enige nadeel was dat de potato’s slap waren. Bezorging was ook perfect! Hadden 9 uur voor aflevering gezegd hij was er 21:03👌🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ra
12 april 2021

Sterkkk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
6 april 2021

Topppp

Serkn
3 april 2021

Pizza was koud plus geen saus erbij slecht en dat voor 11 euro !

Jamila daoudi
3 april 2021

Toppers 👌

Ouacima
30 maart 2021

Smaakvolle eten, gratis drankje erbij. Mijn buik rond gegeten alhamdoelilaah. Super snelle bezorging ook. Zeker voor herhaling vatbaar.

Harul
30 maart 2021

Wat een pizza's hier heeeerlijk?!

v.d. Heijden
24 maart 2021

het is weer heerlijk en iemand anders heb ook bij jullie bestels\d

Charlotte
23 maart 2021

Ik ben altijd zeer tevreden! Helaas was dit keer mijn lasagne aangebrand en zat er geen kaas bij..

Ziat
22 maart 2021

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corrie
15 maart 2021

Super vriendelijk!! Klantgericht en lekker gegeten. Bovendien was alles heet bij aankomst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saida
13 maart 2021

Was super lekker en warm ondanks de storm hagel en regen. Bedankt bezorger!

steef
13 maart 2021
v.d. Heijden
12 maart 2021

was goed op tijd en de pizza was prima

Oz
8 maart 2021

The best one

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jesse
7 maart 2021

Pizza double peperoni was prima. Pizza full of meat was niet ok. Het gehakt wat bovenop zat was oud en rook zuur. Had dat weg gelaten. Liever wat minder vlees dan bedorven vlees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rachied
4 maart 2021

Pizza was koud, en zo een blikje cola gratis bij krijgen als je via orginal compact site besteld. Maar ze zijn te gierig om die te geven. Dan denk ik waarom doe je die reclame als je het toch niet geeft, heel raar.....

Junior Perdomo rodriguez
20 februari 2021

Ik heb mijn bestelling nier ontvangen ik vind dit heel jammer

karin
14 februari 2021

goede producten!

Johnny P
14 februari 2021

Lekker eten. Goed warm en op tijd bezorgd. Had als drankje sinas besteld maar kreeg cola Verder alles prima

Sean
6 februari 2021

Pizza was taai en hard om te kauwen.

Faatje
4 februari 2021
Ibrahim
3 februari 2021

Spareribs besteld. Goede kwaliteit en lekker.

Ruud
30 januari 2021
Marjon
30 januari 2021

Bestel hier niet! De website klopt niet. Drie van de bestelde ijsjes waren niet leverbaar. De beloofde verrassing bij de kinderpizza zat er niet bij. En dan was alles ook nog slechte kwaliteit. De kipnuggets waren taai en zwart geblakerd alsof ze waren opgewarmd in de oven. De bodems van de pizza's waren zompig als of deze waren opgewarmd in de magnetron. Het enige positieve was het leuke bakje waarin de lasagna werd geleverd.

Rob
28 januari 2021

Al het eten wat ik tot op heden heb besteld is altijd goed, meer heb ik niet te vertellen. VrGr. Rob

Mehmet
16 januari 2021

Jammer dan jullie saus elke keer vergeten vind ik wel min punt maar eten was goed👍🏼

Kim
16 januari 2021

Pizza’s erg goed alleen jammer dat we 1,5 uur moesten wachten

insta @chacheboo
12 januari 2021

Heerlijke pizza, goedkoop en op tijd geleverd. Insta @chacheboo

Am
10 januari 2021

Pizza sunshine was erg lekker gemaakt !! En was warm bezorgd 👌🏼

Anoniem
5 januari 2021

Niet lekker

Marijke
2 januari 2020

Pizza was heerlijk en was er ook snel !

Fleur
1 januari 2020

Ik vermoed dat het wegens nieuwjaarsdag zo druk was, want onze pizza’s kwamen 1,5 uur na bestellen. Zonder het gratis drankje. Maar gelukkig waren de pizza’s erg lekker. Net als de keren dat ik ze bij een vriendin at. Echt een aanrader dus.

Jenna
27 december 2020

Het eten is niet normaal lekker. Het is zo lekker dat we vandaag een dag later gewoon weer bestellen.

Johan
27 december 2020

Super pizza's !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ChaCheBoo
17 december 2020

Lekker en een snelle levering

Walid
13 december 2020

Eten was op tijd en warm top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

moes
30 november 2020

Bezorger was er na een uur en drie kwartier. Patat was koud. saus zat overal gelekt. de spareribs waren overigens wel warm zoals het hoort

Mc
30 november 2020
On
21 november 2020
Roeland Scholte
21 november 2020

Laat bezorgt

Wesley Weijers
16 november 2020

Pizza was binnen 20 minuten bezorgd Ik heb lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
15 november 2020

1 uur en 3 kwartier gewacht voordat 1 simpele pizza bezorgd werd. Paar x gebeld werd elke x gezegd dat “het er zo aan kwam”. Hier bestel ik niet meer.

On
13 november 2020
Dvj
12 november 2020

Heerlijke pizza! Goed rijkelijk belegt

Arie Aartsen
10 november 2020
Ashwien
6 november 2020

Meer dan 2 uur op mijn eten gewacht. 3x gebelt 2 keer te horen gekregen dat bezorger onderweg waren.

5cholte
1 november 2020

Duurde wel even

Bilal
25 oktober 2020

👍👍

karin
24 oktober 2020

prima! niks op aan te merken !

Anoniem
24 oktober 2020

Eerste keer besteld, ik was een beetje bang wat ik zou krijgen, na het lezen van de recensies. Maar wat een heerlijke pizza's, echt geweldig. Goed warm en smaak was echt fantastisch!! Bezorging duurde ruim anderhalf uur maar de kwaliteit van het eten maakte veel goed!

Scholte
20 oktober 2020

Prima

Scbolte
20 oktober 2020

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roeland Scholte
16 oktober 2020

Alles prima

Abdel amakran
11 oktober 2020

Na anderhalf uur gewacht te hebben op mijn bestelling krijg ik me eten koud en mijn pizza aangebrand en zo hard als een baksteen.

Amiera
11 oktober 2020

Me pizza deed meer dan een uur voordt het werd bezorgd

V.d.most
7 oktober 2020

Pizza was koud, bodem klef. Ingredienten waren wel goed. Bezorger vriendelijk

MA
4 oktober 2020

Snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.scholte
3 oktober 2020

Alles goed

Ben
1 oktober 2020

Bestel vaker altijd veelste laat

Rob
29 september 2020

het eten bij jullie is altijd prima, de macaroni was net even wat beter, maar over het algemeen een ik van jullie altijd lekker incl. de pizza's. Gr.Rob

Wilko
25 september 2020

Het eten is altijd goed, maar bezorging was deze keer erg lang. Bijna twee uur wachten is toch echt wel te lang.

Sara
25 september 2020

Slechte pizza ooit was niet te eten de pizza was hard en aangebrand zonde van het geld om hier eten te bestellen

Alexandre A. Botev
24 september 2020

De pizza full of meat was heel lekker vol met ham en salami en gehakt! Ik verlang al naar de volgende!

Vanity
21 september 2020

Dit is al de 2e x dat ik knoflook bestel en dat heel me cola onder de knoflook zit. En dan bel je neem er een ongemanierd jongen op met ja en kan niks voor je doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.
18 september 2020

Sneller dan verwacht afgeleverd. Goed geholpen aan de telefoon toen ik vragen had. Pizza heel lekker en van goede kwaliteit. Bezorger was heel klantvriendelijk en zei zelfs eet smakelijk. Een en al, een goede ervaring!

Ir
13 september 2020

Graag meer sterren Ze zijn meer dan 5 sterren

Nabil
12 september 2020

Pizza was top, een van m’n favoriete pizza tenten. Alleen jammer dat ik niet het beloofde gratis drankje erbij kreeg. Waarschijnlijk vergeten.

Delft
7 september 2020

Hellemaal top 100%

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
6 september 2020

Heerlijk gegeten

E. Noort
31 augustus 2020

Bezorging netjûhs in 30 Min. Pizza prima inorde. Had wel 'iets' warmàh gemogûh... (ma ut is 'wel' pleuris wear buitûh, ...dus) + gratis Cola! 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

TA
22 augustus 2020

Bezorging in ongeveer 45 minuten, pizza was goed, broodje werd niet geleverd. Aub opletten dat de hele bestelling wordt bezorgd.

Anoniem
17 augustus 2020

Weinig kaas zat erop. Beetje droog. Ik heb ze lekkerder gegeten bij jullie.

Scholte
15 augustus 2020

Alles goed

Piotr
14 augustus 2020
Gerda schouten
11 augustus 2020

Bij de bestelling staat 1 blikje coca cola gratis echter dit zat er niet bij. Nu gaat het mij niet om dat blikje maar zet het er dan niet bij.

Gewan
6 augustus 2020
Miguel
4 augustus 2020

Pizza had weinig smaak. Ondanks de opmerking om geen uien te zetten, hebben ze dat wel gedaan. De bezorger belt niet aan bij de intercom en wordt boos dat ik even niet op mijn telefoon let. Had simpel gewoon kunnen aanbellen. Leverde de pizza heel onbeschoft.

Roeland Scholte
27 juli 2020

Alles in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eyupcan
26 juli 2020

Heerlijke pizza’s aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alexander
24 juli 2020

Was super snel bezorgd het moest eigelijk om 21 uur komen maar het kwam om 16 uur volgens mij wou die extra vroeg op tijd zijn maar de pizza was lekker

Soumaya
21 juli 2020

Bestelling was nooit aangekomen en ik maar wachten, nadat ik had gebeld kreeg ik nog een grote mond ook! Verander het systeem aub!

Magali
21 juli 2020

De pizza was heerlijk en het was ook lekker warm nog en het bezorgen ging echt best snel

Anjali
12 juli 2020

Mijn bestelling werd na een uur bezorgd. De pizza was lekker en goed warm. Maar ik heb de verkeerde ijs gekregen, Ben & Jerry chocolate fudge brownie 100 ml terwijl ik ola schatkist 80 ml had besteld. Wat een teleurstelling zeg. Ik had echt trek in schatkist ijs!!!

Billy
11 juli 2020

Goed

Bello
7 juli 2020

Snel & goed

Hayat
6 juli 2020

Aardappeltjes waren slap en koud, en de hotwings zwart van verbranding (te lang opgewarmd). Dat bestellen wij dus nooit meer.👎🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit
27 juni 2020

Eten helemaal top maar zoals gewoonlijk ging er weer van alles mis. Had drie keer hotwings besteld met stokbroodje kruidenboter. Wel stokbrood geen kruidenboter. Geen knoflooksaus. Beide nageleverd gelukkig want vandaag pas de cola van 4 weken geleden erbij gekregen. Valt mee dat jullie niet vergeten de kip in de doos te doen. Iedere keer gaat er iets mis bij iedere bestelling. En geloof me is de service top zou ik het ook zeggen. Trouwens me blikje cola was blijkbaar gebruikt als stuiterbal want de bovenkant, van het blikje was helemaal opgeblazen heb ik weg kunnen gooien om te janken weer.

Ab
26 juni 2020

Snelle bezorging en super lekker ete Allemaal bestelle

Mo
20 juni 2020

Na bestelling geplaatst te hebben werd er mij telefonisch verteld in eerste instantie dat het 30 minuten zou duren. Na 45 minuten gebeld te hebben waar de pizza blijft werd er mij vertelde door een telefoon medewerker die geen manier en normen en waarden kent opgenomen en meteen agressief over komt ik vraag waar de pizza blijft zou over 30 minuten er zijn hij zeg t ik heb dat nooit gezegd eindstand pizza komt uur later aan en de knofolook is gelekt bezorger stond nog buiten laten zien eindstand ik zou terug gebeld worden nieuwe sauzen krijgen wat heb ik daar aan als de pizza al koud of op is . Pizza company jullie zijn achter uit gegaan en jullie kunnen de pot op bestel hier niet je geld is weg en je krijgt troepp dit is al dd 3 e x

Lee
8 juni 2020

Je belooft een gratis drankje. Ik vermeld het nog in de opmerking en toch vergeten jullie het. Ik vind dat heel vervelend. De pizza was droog, smaak was goed maar droog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit
6 juni 2020

Ik bestel al jaren bij jullie telkens is er iets mis met de bezorging. De ene keer 3 uur wachten op mijn bestelling. Nu wacht ik al 3 dagen op 2 verassingen van de super mario pizza en een cola. 4 keer gebeld en 4 keer krijg ik te horen het word na geleverd. Drie dagen later nog niks. Heb voor bijna 80.00 besteld. Nu vraag ik jullie dit voor een laatste keer hoe gaan jullie dit oplossen en compenseren?. Want ik verdien wel een compensatie na zo aan het lijntje gehouden te worden. Anders bestel ik echt nooit meer want ik blijf niet vergeven en vergeten. Bestel al 15 jaar bij jullie zo ga je niet met mensen om toch?. 0617299817

Vanity Ellis
29 mei 2020

Pizza was super lekker heb alleen wel lang gewacht maar was het waard.

Erik
18 mei 2020

Vroeger altijd goed, maar kwaliteit lijkt de laatste tijd achteruit te gaan. Deze keer was de pizza lauw, niet goed gesneden, en er leek een raar smaakje aan te zitten (zeep/afwasmiddel??)

John
13 mei 2020

Lekker, en snelle bezorging

Spyker
13 mei 2020

Ontzettend goed !! Vooral dat je op internet kunt bestellen en contant betalen bij aflevering En dat gratis blikje cola En dat allemaal om 00h30 Jullie zijn echt goed bezig !!

Deborah en Timo
11 mei 2020

Super goede Pizza's en service Pizza's zijn echt allemaal goed heet bij bij aankomst, de pizza is altijd bereid met Lekkerre verse producten en groenten. Ook aan de telefoon altijd enorm beleeft en klantvriendelijk ! Ook alle bezorgers zijn ook altijd even vriendelijk en snel bij ons, nooit langer dan een half uurtje gewacht en over het algemeen is de bezorger binnen twintig minuten bij ons thuis, hoe laat je ook belt! Echt een aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rico Laak
11 mei 2020

Altijd top en op TIJD als wij pde pauzen hebbeb kunnen wij op; Pizzacompany rekenen !!! Topppie mannen ga zo door groet Rico Laak !!!

xx
9 mei 2020

Kipspareribs waren weer heel lekker, liever heb ik wel de optie om ze los te kopen want die patat, salade en broodje kom ik niet eens aan.

Soesita
7 mei 2020

snelle levering En het was lekker Ga vaker bestellen bij pizza company

Anneke Franse
6 mei 2020

Een uur te vroeg gekregen en veel te veel ui op de pizza, mij zie je hier niet terug..

Johnny Perre
4 mei 2020

Op tijd, goed warm en smaakt heerlijk. Vriendelijke bezorger, goede website en gratis bezorgen. Pizzacompany is voor mij beter dan New York pizza of domino. Een echte aanrader!!! 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Samira
28 april 2020

Beste pizza restaurant die ik ken!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ismail
28 april 2020

Tevreden met mijn kipspareribs, zeker een uitblinker en aanrader. Enigste wat tegen zit is dat de kwaliteit not constant is en ene keer wat minder kan zijn dan de andere keer.

Anoniem
23 april 2020
Dennis
22 april 2020

2,5 uur gewacht op eten. T leek alsof de pizza uit de koelkast kwam zo koud was die

Sara
16 april 2020

Binnen een uur bezorgd in Zoetermeer en het was nog superwarm!

Chris
9 april 2020

Top, lekker snel geleverd, en heerlijk

Yassine
30 maart 2020

Cola blikje was de bezorger vergeten mee te nemen en er zou daarna een bezorger langs komen om het cola blikje alsnog te bezorgen. Daar is helemaal geen sprake van geweest. Voor mij is dit de laatste keer, dat ik bij pizzacompany nog wat bestel.

Chaima
25 februari 2020
Ad
23 februari 2020