Facebook

Beoordelingen van Pizzacompany Den Haag

Recente recensies van Pizzacompany Den Haag

4 sterren na 206 reviews

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s en pasta’s zijn echt beter dan perfect nergens heb ik ooit zo lekker en schoon gegeten,bezorgers zijn vriendelijk en netjes,altijd op tijd lekker warm eten. Super bedankt.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker bestel ckr vaaker

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wat later bezorgd maar wel weer warm en lekker.top

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zelden klachten.

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging veel te laat en dan ook gratis coca cola vergeten en beloven op nabezorging nou niets gezien. Voorlopig bestel ik hier niet meer.

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very nice!

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles lekker net als altijd alleen geen cola derbij

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd en heel netjes verpakt. Lasagne was Lekker warm. Moest hem zelf even laten afkoelen. Heel erg tevreden. Grt Vaste klant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

soms wat later dan gepland en wat wil je als als enige nog laat open bent. prima bezorging en lekker gegeten

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza heet bezorgd en snel

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed. Maar de bezorging duurde bijna 2 uurtjes. Na paar keer gebeld te hebben nemen zij na de 3e keer op. I.p.v netjes te zijn nemen zij op met je bestelling is onderweg. Je hebt dus de kans niet om te vragen hoelang het nog gaat duren.

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zij waren op tijd.

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging zoals gewoonlijk duurt ruim een uur en dit is helaas niet de 1e keer.

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

23:16 een pizza besteld, 00:16 gebeld. Is al de deur uit. Een uur later01:15 bel ik weer word niet opgenomen. Na iets meer dan 2 uren te hebben gewacht krijg ik uitendelijk mijn koude pizza binnen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren 2 uren te laat , maar we kregen een tweede drankje erbij : En de pizza is kapotlekker !!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling niet gekregen ook helemaal niets gehoord van de zaak

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza en was redelijk snel. K zal zeker vaker bestellen!

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere pizza en weer eindelijk die lekkere knoflooksaus weer gekregen die we al een tijdje niet hadden gehad maar wel jammer dat ze i.p.v. 35 min er 65 min over deden

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger maar wel te laat bezorgen.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren er supersnel , alleen wilden wij fanta ,maar wij kregen een blikje cola .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed opletten op aflevertijd. Bezorger kwam te vroeg.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima !!! Alles naar wens , hij was er zelfs voor de afspraak ; Keurig , fantastisch ,grandioos !!! Wens jullie goede zaken !!!

, 01-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kaas was droog en hard. Bezorgtijd 1,5uur!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooi op tijd , zelfs eerder dan verwacht

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd ,alles was goed , wij hebben lekkergegeten , hartelijk dank !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er moelijk gedaan werd om mijn eten naar pijnacker te brengen. Ik bel eerst om te vragen bezorgen jullie in pijnacker bestel via de site zeg hij dan. Bestelling gedaan, gebeld wij komen niet want postcode klopt niet en is te ver. Ik ben vaste klant hier ik en ik kom regelmatig langs en bestel altijd als ik op werk bent.

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Matige kwaliteit. Er zat, in tegenstelling tot wat op de site staat aangegeven, geen verrassing bij de kinderpizza dus ik had een heel verdrietig dochtertje.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Persoonlijk vond ik de pasta te zout. Maar Mn kinderen vonden het heerlijk. Snel bezorgd en wat een service ook nog eens gratis een drankje erbij!

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kip sparribs. Snel en warm afgeleverd. Toppers!!!

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij was zelfs 10 min eerder dan verwacht : Pizza was heerlijk ,gratis drankje ook : Onze hartelijke dank !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima , precies op tijd , heel lekker de pizza , dank u !!!

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza was lekker net als altijd alleen geen cola erbij krijg altijd als ik obline besteld

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb een ander half uur op de bestelli

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en eten was overheerlijk !

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was er binnen 25 min ( 20 min eerder) 😊

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie zn helemaal radicaal broerr geloofme

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja goed ,maar vorige keer zat er geen blikje voor ons erbij .

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tasty pizza but cheating people every time is an exaggeration. Two years back it was ok. And the pizza was brought about 40 min and was delivered free and dressing. Now each order is 2 hours of waiting and no free and no sauce. And the worst thing about it is the lack of employee culture and I apologize for nothing.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mocht je vergaan van de honger zou ik hier niet bestellen. Wel als je gewoon zin hebt in een lekkere pizza en anderhalf uur kan wachten!

, 31-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer als een uur moeten wachten en het gratis drankje is niet geleverd. Daartegenin was de pizza heerlijk.

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, pizza was warm en erg lekker.

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke hete pizza en binnen een half uur bezorgd.

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier al jaren! Ik hou echt van ze! Best pizza ever! Alles is zoooooo lekker. De rest mag inpakken. Ze zijn ooit iets vergeten. Ondanks ik zei laat het maar is het toch daarna geleverd! Het ging om een blikje! Super en ook gisteren was alles weer top!

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was “ñah” en de bezorger brengt geen drankje mee (incl gratis om de bestelling) Soms ik denk dat zij hebben ook subcontratas voor de bestellingen (kwaliteit is niet constant, enz...)

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta kwam 2u telaat aan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb net besteld, en niets ontvangen. Graag me geld terug!

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren uitstekend. Alleen bezorger is rare mens.

, 22-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de pizzadoos staat "bezorging binnen 30 minuten". Maar in werkelijkheid duurt het meer dan 2 uren!!! En dan ook nog veel te bruin. Bovendien zijn de "gratis" drankjes en kadootje bij de kinderpizza niet geleverd. Nooit meer.

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza perfect,lekker helaas niet warm genoeg,na bestelling een uur en drie kwartier gewacht voordat hij werd bezorgd.

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

21:30 besteld en kreeg me eten om 00:30 👍

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat wil je weten hahahha Jij weet toch wat ik ga jou zeggen Het is uitstekend pizza company Mvg Asoma

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opmerking hoef je niet te schrijven lezen ze toch nooit

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

tonijn pizza met ui enzo is echt heel lekker ik ga hem nog eens bestellen.

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed, altijd mijn eten warm. Zelfs wanneer door mij toedoen bestelling niet op juiste adres geleverd is, alsnog warm bezorgd. Hartelijk dank en tot de nieuwe bestelling

, 28-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere lasange.

, 28-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, het was nog warm & lekker. Aanrader. Bezorger was kapot schattig meskien. Wou m adopteren. Maar hij had geen tijd om de adoptiepapieren in te vullen enzo.

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Engste pizza's van den haag💪🏼

, 26-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zelfde goede kwaliteit en lekker warm

, 26-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb 2 keer moeten bellen en bijna 1:30 uur op mijn pizza moeten wachten, ofschoon ik het met Ideal betaald had. Niet Goed!!

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorging :)

, 04-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza zo heet je verbrand je handen. Prima van smaak. Was een heerlijke pizza

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel zo vaak hier pizza en de kip spareibs.Ik heb er nooit spint van gehad.alles verloopt netjes en het eten smaakt erg lekker.Als er iets mis gaat weten ze het altijd op te lossen.Als een vaste klant ben ik nog steeds tevreden !

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Altijd snel geleverd en goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hot wings zijn echt om aan te raden, en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zijn lekkere pizza's, de bezorging is niet snel maar wel gratis en goed dat jullie ook drinken erbij geven

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet juiste product op pizza, en bestelde 7up maar kreeg fanta.

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde iets lang. Maar het was het zeker niet minder waard. Heerlijke pizza's goed belegd prijs kwaliteit is goed.

, 09-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The delivery was 50 minutes late

, 04-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip spareribs zijn een dikke aanrader!!! Alleen mag de bezorging iets sneller. Duurde een uur helaas.

, 03-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere pizza's met de beste knoflooksaus van den haag. Jammer dat iedereen het nu weet en je vaak iets langer op je pizza moet wachten.

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5uur gewacht arrogant aan de telefoon koude eten 1e en laatste x, stelletje amateurs opmerking lezen ze ook niet. Dus niet de moeite waard.

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel !

, 29-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza!

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn pizza kwam na 1,5u ... normale wachttijd is 45min. En de service van bezorging is 0. Chagrijnig en al was hij

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken zijn de pizza's erg lekker, maar gisteravond viel 'ie erg tegen. Taai en aparte en overheersende knoflooksmaak.

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 20 minuten te vroeg. Gekukkig was ik net 1 minuut thuis anders kwamen ze voor niks. Over smaak valt te twisten maar ik vind t niet geweldig. Zurig smakende pasta was niet lekker. En het bakje Tiramisu komt rechtstreeks uit de supermarkt, dat kan ik ook zelf daar wel kopen. Beetje jammer allemaal. 1e maar ook de laatste keer, sorry.

, 12-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk : Werd snel bezorgd : Nog een gratis blikje cola erbij : Is om velen aan te bevelen !!!

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd bekend pizza company toptent ! Veel succes !

, 29-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had in het opmerkingen vakje gevraagd of ik Italiaanse bodem kon krijgen. Die kreeg ik niet de bodem Was dik en niet gaar. De pittige worst die er op zat had een vreemde smaak. Ik had tiramisu besteld en die was over de datum. Ik kreeg wel een Ben en Jerry 's omdat erik twee tiramisu had besteld en er Was er nog maar 1 Ik ga hier dus niet meer bestellen. Jammer

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was geweldig man, en voor zo goeie prijs. Ik ga vaker hier bestellen. Dankje well.

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Original Pizza Company, dan verwacht je toch een goeie pizza. Jammer genoeg viel dat tegen. De bodem was niet vers/beetje taai en zeker niet knapperig. Tevens was de pizza zolang gebakken dat ze pepperroni helemaal droog en hard was. Jammer.

, 16-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza telkens. Ik vraag meestal extra gorgonzola maar vraag mij wel af of ze die er wel extra op doen. Pizza heel heet bij aankomst.

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top top

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging Erg smaakvol Zeer tervreden

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur gewacht plus voor de zoveelste x dat ze de opmerking die je zet niet lezen. 6-

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo medewerkers van OPC! De Bezorging was goed verlopen omdat ik eerlijk naast de gewoonlijke prijs van 5 pakjes pall mall sigaretten, 33 euro, 2,75euro ook nog eens erbij heb gepind! De bezorger was dit namelijk zelf vergeten!! Gr.Mw Malgoezar.

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was de pizza lekker! Enige wat we jammer vonden was dat er stond dat we een knoflook kuipje bij de pizza zouden krijgen en die hebben wij niet gehad.

, 25-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn complimenten voor de bezorging!! Zoals altijd Topservice :) Met vriendelijke groeten van Mw N.Malgoezar

, 16-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker en voor herhaling vatbaar

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip spareribs besteld. Netjes op tijd geleverd, en eten was nog goed warm. Van de drie stukken kip waren er twee ouderwets lekker. Een stuk viel wat tegen, die leek niet goed doorbakken te zijn. De bakjes met saus en salade zijn tijdens het verzorgen opgesprongen. Daardoor was o.a. het broodje verpest. Foutje kan gebeuren. Al met al ruim voldoende.

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!!

, 21-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

great

, 16-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed. Alleen niet alles gekregen....

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd ! 20min gewacht en een vriendelijke bezorger aan de deur! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

well worth it

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

well worth it

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie!

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was er heel snel en nog heel erg warm toen ik hem at! Pizza met kazen is echt een aanrader hier!

, 05-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed. Alles lekker warm en niks vergeten. Ik kan er alleen niet tegen als bezorger zegt ik heb geen kleingeld, terwijl ik op de site aangeef hoe is zal gaan betalen. Dan zorg je er in elk geval voor dat je voldoende wisselgeld op zal hebt. Ik bepaal dan wat ik aan fooi geef. Dit trucje van geen gepast wisselgeld heb ik nu wel door.

, 04-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de site staat binnen 30 minuten. Ik kreeg mijn pizza dik 1,5 uur

, 01-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik HEB GEEN BESTELLING GEHAD!!!!!!! WEL BETAALD????????????????????

, 21-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer te vreden.

, 15-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag super snel bezorgd en er werd naar mijn wensen geluisterd. Wederom top.

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd. 30 min op een zondag. Pizza was dit keer alleen wat minder dik belegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger,alles goed opgelost.... Met bestelde eten althans.Drankje nog niet geleverd helaas. Gebeld en gezegd dat het nog gebeurt....Dit is beoordeling van vrijdag 2 december 2016.

, 30-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kip spareribs. Lekker warm, evenals de friet. Vriendelijke verzorger. Top.

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor een weekend bestelling ben ik op zich wel tevreden. Alleen werd er na pas na 5 maal bellen opgenomen en dat na 3uur s'middags? Misschien drukte?Verder had ik duidelijk aangegeven dat ik een gewone cola zou krijgen,werd een fanta blikje bezorgd. Voor deze ene keer vergeven!!:) Met vriendelijke groeten van Mw Malgoezar

, 22-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en heerijk

, 09-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had 2 pizzas besteld. Bij een hoorde er knoflook. Het is ook zo dat je gratis drankje krijgt.. maar toen de bezorger een 30 min later kwam had hij geen knoflooksaus bij Zich en ook niet de gratis cola. Daarom belde ik naar pizzacompany om dit door te geven. Ik kreeg een hele onvriendelijke man aan de lijn en hij hing ook nog eens in mijn oor op. Uiteindelijk kwam de bezorger een uur later met de cola.. schandalig

, 09-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur en kwartier op bestelling gewacht ????

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk en meer dan genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Goed belegd ook, zijn zeker niet zuinig. Beste pizza's in den haag en omstreken! Bezorging was netjes. Met 45 min naar Delft bezorgd.

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de lekkerste pizza's tot nu toe, heb vaker pizza gegeten van pizzacompany. Meestal vind ik ze matig qua vulling in tegenstelling tot deze die rijkelijk gevuld was. Full meat, great taste

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

communiceer met mekaar en geef aan de bezorger door dat de klant heeft aangegeven met €50 te betalen.. ik snap dat het niet zo veilig is, maar geef die jongens genoeg geld mee

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

7up blikje vergeten te bezorgen .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ohhh wat is de lasagne lekker♡ En alles wat ik erbij bestel lekker vers♡♡ Superrr snel. Altijd vrolijk. Ankie zegt: BESTELLEHHH MAAR!!!

, 20-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was oké de pizza!

, 19-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had nog duidelijk gezegt niet aanbellen en tog bellen ze aan, plus ze geven je de keuze tusse bbqsaus hotsaus en knoflook, nou ik doe bbqsaus sturen ze chilisaus rare mensen shab uitkering

, 20-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerlijk is eerlijk , altijd eet ik lekker bij julie maar gister leek die pizza gewoon oud en smaakte gewoon niet..

, 19-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger vriendelijk en kwaliteit prima, maar 65 minuten wachttijd is voor mij onacceptabel. Eerste en laatste keer.

, 18-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel lekker goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorg en lekker echt te vreden

, 02-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was aan de lauwe kant, en ze geven mij voor de 2e x chilisaus ipv hotsaus ik weet is allebei rood van kleur welke ejegioer ziet die verschil telkens niet spareribs ruimzicht

, 21-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk !

, 05-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! netjes op tijd en heel erg lekker meer kan je niet vragen

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op een zondag binnen 45 min, wat snel is. 35 cm pizza besteld, maar 25cm pizza ontvangen. Na een telefoontje kregen we de 35 cm pizza nageleverd en mochten de eerdere pizza ook houden. Super service en vriendelijke bezorger. Pizza's zijn dik belegd en heerlijk. De pizza's van OPC zijn de beste in de omgeving. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heerlijk en het was vers uit de oven.Ik ben overtuigd om ook andere gerechten te proberen! Dank je wel.

, 17-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging echter de pizza's waren zeer machtig door teveel kaas, bodem sompig en korst niet krokant, het is dat ik honger had en dit de enige was die nog open was, anders zou ik er niet hebben besteld.

, 03-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks aangekomen. 3 uur gewacht

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie mogen wel wat klantvriendelijker zijn!! Vooral de bezorgers, die hebben geen manieren blijkbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim een uur gewacht op de pizza. Was druk, kan gebeuren. Vriendelijke bezorger. Sunshine pizza besteld, geen knoflook op de rand, anders 4 sterren, pizza was net niet af.

, 20-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superduper lekkere pizza, had 02:50 besteld, een aan iedereen aan te raden zaak. De bezorger belde mobiel zoals afgesproken.

, 13-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza, verkeerde smaak ijs. Ook voor een dubbel peperoni and cheese wat weinig kaas. Goede aanbieding. Pizza is wel altijd heet en lekker.

, 11-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren erg droog..alsof ze al een half uur klaar waren maar warm gehouden zijn. De bezorgtijd was 1 uur en 5 minuten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker en snel bezorgd!

, 14-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, super lekker gegeten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was redelijk! niet erg vet!... Hij mag de volgende keer wel ietsjes eerder uit de oven, ik vond hem te donker. Dit had ik nog aangegeven!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was in zijn geheel lekker alleen vonden wij dat de paprika's nog best rauw waren. Die mogen de volgende x wat meer bakken

, 09-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nr 1 perfect superrrrr

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

IK VROEG 7-UP EN KREEG FANTA !!! IK HAD HONGER EN DORST IK DACHT LAAT MAAR ZITTEN GROETJES EDJE

, 12-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza margarita besteld. Kaas was volledig aangebrand (pizza was compleet bruin/zwart van boven. Bezorging duurde 2 uur en 30 minuten! Nooit meer hier bestellen.

, 09-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren goed van temperatuur maar jammer genoeg te lang gebakken. Veel te donker, harde korst en bijna zwarte salami. Voortaan wel weer bij New York. ????????

, 29-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Belachelijk om 2 uur te doen over en bestelling.. Om 2:30 besteld en om 4:45 gekregen en mij ook nog het volledige bedrag laten betalen. En het eten was lauw... Nooit meer!! Belachelijk..

, 07-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een uur wachten heb ik gebeld om te vragen of mijn bestelling er al aankwam. Toen werd me verteld dat de bestelling er in 10 tot 15 minuten zou zijn. Maar het was duidelijk dat mijn bestelling nog gemaakt moest worden. Na wederom wachten, een halfuur deze keer, kwam de bestelling. Zonder gratis flesje frisdrank dat werd beloofd bij een bestelling via de website. De bezorger zou dit gaan navragen en naleveren... maar ook dit werd niet gedaan.

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 10 min waren ze er. Snelste. En het belangrijkste, het was onvergetelijk lekker. Keep going like this boys!!!

, 01-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en warm, alleen jammer dat ik me gratis cola light niet kreeg. Hen dit benoemd naar de bezorger maar verder niks meer van gehoord...

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker 4 pizza's besteld op zondag en binnen een half uur warm bezorgd! Toppie! Bedankt en tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top..

, 11-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het duurde tering lang

, 01-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza's waren heerlijk maar bijna 2 uur moeten wachten tot ze er waren das echt veelste lang. ????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was nog lekker warm..alleen slordig gesneden grote en kleine stukken. Verder niks om erover te klagen

, 21-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel.

, 14-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel bezorgd.

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten!!!!

, 17-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en warm ook nog

, 12-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere shoarmapizza